Kamskjell med asparges i rognsaus -

Kamskjell med asparges i rognsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær den hvite kammuskelen i skiver og damp dem lett i en anelse olje i 1 minutt på hver side. Damp rognen i 2-3 minutter. Kok balsamicoeddiken inn til den er sirupsaktig. Kok aspargesstilkene. Anrett kamskjell, rogn og asparges i tomme skjell og drypp balamicoeddik over. Rør arctic kaviar sammen med balsamicoeddik og fløte og fordel det rundt skjellene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?