Kamskjell med dillolje - Slik spiser du rå kamskjell.
Foto: Erik Hannemann

Kamskjell med dillolje

Slik spiser du rå kamskjell.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kamskjellene i så tynne skiver du kan. Legg til side.

Kjør olivenolje og dill med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Bruk små, flate tallerker. Hell ut et tynt lag og legg på de rå skivene med kamskjell.

Dra eventuelt over en halv runde med nykvernet pepper og et ørlite dryss med flaksalt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?