Kamskjell med soya, lime og tomat -

Kamskjell med soya, lime og tomat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dypp tomatene i kokende vann i ca. 30 sekunder. Legg dem i kaldt vann. Flå tomatene, fjern frøene og del tomatene i terninger. Varm ovnen til 220 °C. Ha limesaft, sukker og soyasaus i en kjele. Kok blandingen i ca. 10 minutter til en tykk sirup. Avkjøl. Rør inn smøret. Legg kamskjellene på en stekeplate. Drypp litt av sausen over hvert skjell. Dryss over litt pepper. La skjellene stå midt i ovnen i 3-4 minutter. Anrett kamskjellene på tallerkener. Fordel tomatterningene og vårløken over. Server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?