Kamskjell med squash og sopp -

Kamskjell med squash og sopp

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær squash og sopp i små terninger, finhakk løken og fres det mykt i olje. Smak til med salt og pepper og rør inn litt hakket persille. Fres kamskjellene lett i olje i 1,5 minutter på hver side. Dryss på salt og pepper. Anrett kamskjellene på en seng av grønnsaker og server det varmt og nylaget.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.