Kamskjell på kremet purre -

Kamskjell på kremet purre

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med purren. Rens og finsnitt den og fres den myk i smør. Hell på fløte og la det koke til det tykner. Smak til med salt og pepper. Del hvert kamskjell i tre tykke skiver. Dryss på litt salt og pepper og stek dem i varm olje i 30 sekunder på hver side. Anrett kamskjellene på en seng av purre.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?