Kantarellstuing - Soppstuing blir best når man har plukket kantarell selv.
Foto: Erik Hannemann

Kantarellstuing

Soppstuing blir best når man har plukket kantarell selv.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør i en stekepanne. Finhakk bacon og løk og stek det til løken er blank. 

Ha i soppen. Riv de største soppene i mindre biter. 

La det steke to, tre minutter før du har i fløte. La det koke seg inn. 

Dryss over finhakket gressløk og smak til med salt og pepper. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?