Karri med kyllingklubber - Dette er karriretten alle elsker. Den er litt kremet.
Foto: Erik Hannemann

Karri med kyllingklubber

Dette er karriretten alle elsker. Den er litt kremet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør sammen 1 paprika, en løk, hvitløk, chili, ingefær, krydder og kyllingkraft i en kjøkkenmaskin. Kjør til en en jevn blanding. (Fjerne frøene fra chilien om du ikke vil ha det så sterkt).

Skjær den andre løken og paprikaen i biter. Stek det i en kjele i olje til løken er blank. Ha i blandingen fra kjøkkenmaskinen. Ha i litt vann. Ha i kikertene, tomatpuré og en liten skvett kokosmelk (eller fløte). Dette kan koke i opptil 20-30 minutter.

Steke kyllingklubbene gylne i olje i en stekepanne. Ha dem i kjelen og la dem koke sammen med resten.

Rett før servering har du i to desiliter couscous (et kjøkkenglass) og fire desiliter vann. La det koke i to minutter før servering. Smak til med salt.

Server med yoghurt og frisk koriander. Skvis også over litt sitronsaft, eventuelt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Indisk kylling