Kjøttgryte med chorizo og avokadoyoghurt -
Foto: Linnea press

Kjøttgryte med chorizo og avokadoyoghurt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjøttgryte:

Skjær pølsen i små terninger eller strimle pølse som er skåret i skiver. Hakk løk og hvitløk, rens og skjær paprikaene i terninger.

Brun kjøttdeig, pølse, løk, hvitløk og paprika i olje. Rør inn paprikapulver mot slutten.

Tilsett tomater, buljongterning og vann og la det småkoke under lokk i ca. 20 minutter.

Spyl bønnene i kaldt vann og la dem renne av. Rør dem i gryten og la den koke videre et pr. minutter.

Smak til med sambal oelek eller karri og salt.

Dryss over hakket koriander og server avokadoyoghurt og brød til.

Avokadoyoghurt:

Mos avokadokjøttet med sitronsaft og rør inn de øvrige ingrediensene. Smak til med tabasko og salt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.