Klassisk gazpacho -

Klassisk gazpacho

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk løk, hvitløk, paprika og slangeagurk og mos det sammen med tomatene med laken i foodprocessor eller med stavmikser. Skjær skorpen av loffskivene og skjær dem i terninger. Bland dem med grønnsakmosen sammen med eddik og olje, kjør mosen jevn igjen og tilsett vannet. Smak suppen til med salt og paprika og avkjøl den godt før servering. Server tilbehøret i små skåler ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Gazpacho
fav Tid: 5 min
Salsa romesco