Klassisk løkpai - Klassisk løkpai som gleder alle!
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Klassisk løkpai

Klassisk løkpai som gleder alle!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre sammen smør og mel og tilsett kaldt vann. Lages deigen i en foodprocessor går det fort og greitt. La deigen stå kaldt ca 30 min Varm stekeovnen til 225 ºC. Trykk ut deigen i en paiform ca 22 cm. La deigen være litt høyre enn kanten på paiformen og la deigen sette seg i ca 15 min. Prikk med en gaffel og forstek paibunnen i ca 10 min, til den er lys gyllen. Del løk i båter/ringer og finhakk hvitløk og surr i smør til løken er blank. Visp sammen egg, melk, fløte, salt og pepper. Legg løken i paibunnen og hell over eggblandingen. Dryss over osten. Skjær fenalår i strimler og dryss på toppen. Stek ved 180 ºC på nederste rille i 25-30 min til fyllet er fast. Server med en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Brokkolipai