Kokt kongekrabbe -

Kokt kongekrabbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fyll en stor kjele med vann, salt og smakssettere. La det fosskoke før du har oppi krabben. La det koke i 3-4 minutt. Trekk kjelen til side. La krabben avkjøles i kokevannet. Krabben har mest smak dersom den fortsatt er lunken, men du kan også servere den helt kald. Oppskriften er ved Geir Skeie, Årets kokk 2007.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Krabbe naturell
fav Tid: 30 min
Krydderkrabbe