Kongekrabbe i mangokuber -
Foto: Audun Aagre

Kongekrabbe i mangokuber

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk en mandolin/ japansk kutter/slicer og skjær mangoene i tynne skiver. Skjær deretter skivene i remser på 1 x 8 cm. Legg to og to skiver over hverandre i et kryss. Stek renset kongekrabbe i en panne på middels varme. Dryss over litt salt og pepper. Skjær krabben i terninger som passer midt i krysset av mangostrimler. Brett opp sidene slik at du får en liten kube. Legg litt lakserogn på toppen av hver kube. Oppskriften er hentet fra godfisk.no (Eksportutvalget for fisk)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.