Kongekrabbe -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kongekrabbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Krabben klippes opp og kjøttet taes ut, renses for sener. Tørkes på pair og rulles i clingfilm. Trekkes i vann i ca 5 min. Den ferdige krabben deles i pene stykker. Fløte kokes inn til 2/3 og tilsettes limesaft og karri. Rør inn godt smør. Anrettes på flat tallerken. Salat i bunnen, krabbeleggene stående, og drypp sausen rundt. Dryss over tomat, skåldet og hakket.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Krabbesalat