Kongekrabbesalat med parmesanchips -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kongekrabbesalat med parmesanchips

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek revet parmesan til små chips (to per porsjon) på brett i ovnen på 180 grader til de begynner å skifte farge. Ca 5 min. Avkjøl. Bland resten og anrett på chipsen Oppskrift: Rune Harper

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?