Krabbe- og agurksalat -
Foto: Clotilde Dusoulier

Krabbe- og agurksalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell agurken, del den på langs og fjerne frøene. Del den i terninger, dryss over salt og la det ligge i et dørslag. 

I en medium bolle, bland sammen sesamolje, riseddik og litt chilipulver. Ha i krabbekjøtt, finhakket gressløk og knust hvitløk. Bland godt. 

La agurken renne av (saltet gjør litt av jobben) og bland med krabbeblandingen. Sett i kjøleskap i minst 30 minutter så blander smakene seg.

Server avkjølt med brød og kjeks. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.