Krabbemousse -
Foto: Alf Børjesson

Krabbemousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør buljongpulveret godt ut i kokende vann. Tilsett sitronskall og saft og avkjøl blandingen til den er kald men ikke stiv. Rør estragon, krabbekjøtt og rømme i buljonggeleen. Fordel massen i en storform eller porsjonsformer. Pensle formene tynt med olje først. Dunk formene mot benken for å unngå luftblærer. Sett formene i kjøleskapet til moussen stivner (minst 3 timer). Hvelv moussen på fat eller porsjonstallerken. Serveres med brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Krabbesalat