Kremet soppsuppe - Slå til med denne fyldige suppen av nyplukket skogsopp.
Foto: Aina Hole

Kremet soppsuppe

Slå til med denne fyldige suppen av nyplukket skogsopp.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Børst soppen ren, eller vask den under rennende kaldt vann, og kutt den i små biter. Rens løken og kutt den i små biter. Smelt smøret i en stor kasserolle og tilsett oppkuttet løk og sopp. Krydre med salt og pepper. La det surre under omrøring til soppen og løken er gylden, ca 8 minutter. Tilsett hønsebuljong i gryten og la det hele småkoke i ytterlige 10 minutter. Tilsett fløten. Rør crème fraiche, eggeplomme og maisstivelse sammen og pisk det inn i suppen. Varm suppen til like under kokepunktet og smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Soppbuljong