Kryddergravet ishavsrøye med avocadosaus -
Foto: Tom Haga

Kryddergravet ishavsrøye med avocadosaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rist krydderne i varm panne i ca 5 minutter. Avkjøl og mal dem på en krydderkvern. Legg halvparten av filetene med skinnsiden ned i et fat med kanter, fordel salt, sukker og krydderblanding over dem og leg resten av filetene over. Fordel resten av salt, sukker og krydderblanding over. Dekk med plast og legg lett press på. Sett filetene kjølig i 2 døgn, snu dem et par ganger i løpet av den tiden. Skjær filetene i tynne skiver og anrett på tallerken med avocadosaus og litt salat. Avokadosaus: Ta avokadokjøttet ut av skallet og mos det fint sammen med limesaft og vann. Ha i hvitløk, chili og koriander. Smak til med salt og pepper. Dekk med plast og oppbevar i kjøleskap frem til servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kveite