Slik gjør du det:
Bind sammen krydderkvasten. Ha alle ingrediensene i en romslig kasserolle og kok opp laken. Avkjøl laken og legg i krabbene med skjoldsiden ned. Kok opp og la krabbene småkoke, trekke, i 15-20 minutter. Avkjøl krabbene i laken.
4 stk stor, levende krabbe
5 l vann
1 stk løk
2 stk nellikspiker
1 stk gulrot, skrellet
0,5 stk fennikel delt i to
3 stk chili
1 ss hel hvit pepper
1 ss hvit pepper, malt
1 ss kajennepepper
1 dl salt
1 dl sukker
Bouquet garni - krydderkvast
1 kvast timian
1 bit sellerirot
2 stk laurbærblad
Annonse
Slik gjør du det:
Bind sammen krydderkvasten. Ha alle ingrediensene i en romslig kasserolle og kok opp laken. Avkjøl laken og legg i krabbene med skjoldsiden ned. Kok opp og la krabbene småkoke, trekke, i 15-20 minutter. Avkjøl krabbene i laken.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.