Krydret yoghurtomelett med kylling -

Krydret yoghurtomelett med kylling

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg, yoghurt, krydder og salt. Del grillet kylling i biter, ta ut ben og stek kyllingstrimlene i litt smør i en stekepanne. (Brukes kyllingfileter eller bryst, stek i olje/smør i en varm stekepanne 2-3 min på hver side. Legg i et ildfast fat og etterstek i stekeovn 200 ºC i 10-12 min. Skjær opp i strimler.) Finhakk hvitløk og stek halvparten av hvitløken i en stekepanne. Tilsett halvparten av omelettrøren og stek til en luftig omelett. Skyv omeletten over på et serveringsfat og legg over halvparten av den stekte kyllingen, dryss over persille. Stek en omelett til. Server med nanbrød og tzatsiki. Tzatsiki : Hell yoghurten opp i et dobbelt kaffefilter og la den renne av seg til den får en fyldig konsistens. Tilsett olivenolje, revet slangeagurk (press ut litt av vannet), finhakket hvitløk og smak til med salt, pepper, mynte og ev ørlite sukker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Soppomelett