Kylling i grønn karri -

Kylling i grønn karri

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kylling i to biter til hver porsjon. Varm oljen i en wok. Fres karripastaen i 30 sekunder. Skru varmen ned og legg kyllingbitene i. Stek kyllingen gyllen. Ha i kokosmelk og buljongterningen. La blandingen småkoke i 20 minutter. Rør av og til. Rør inn fiskesaus og sukker. Ha i bambusskudd, aubergine og chili. La det hele koke i 5 minutter. Ta woken av varmen og tilsett limeblader og basilikum. Serveres med ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold