Kylling med chilismør - Chilismør kan du bruke til kylling.
Foto: Erik Hannemann

Kylling med chilismør

Chilismør kan du bruke til kylling.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt chilien så fint du vil. Bland det godt med smør (som helst er temperert), et knust hvitløkfedd, sitronsaft og korianderpulver.

Form det som en pølse og ha i kjøleskapet til stivner. Skjær det opp i skiver. Disse skivene kan du gjerne ha i romtemperatur.

Ha salt og pepper på kyllingkjøttet og gni det godt inn. Stek i olje og smør på middels høy varme. La det få stekeskorpe på begge sider. Stek til de er gjennomstekte.

Legg på skiver med chilismør - ha eventuelt på lokk til smøret begynner å smelte.

Servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kyllingboller