Kylling på ølboks - Med denne teknikken blir kyllingen mer saftig og fortere ferdig.
Foto: Erik Hannemann

Kylling på ølboks

Med denne teknikken blir kyllingen mer saftig og fortere ferdig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell ut, eller, enda bedre, drikk opp halvparten av ølen. Del boksen i to, bruk saks. Træ kyllingen ned på boksen og få den til å stå stødig på grillen. Kjør olje, chili, hvitløk, salt og pepper sammen med stavmikser. Pensle på kyllingen med jevne mellomrom mens den grilles. Sett på lokket mellom hver gang. Det tar ca 45 minutter før den er ferdig. Bruk indirekte grilling (altså: Legg kull langs sidene og kyllingen i midten. Om du bruker gass, så sett ikke kyllingen rett over brenneren.)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kylling på boks