Kyllingfilet, ristede peanøtter og chili- og agurksalat

Kyllingfilet, ristede peanøtter og chili- og agurksalat

Kyllingfilet med peanøtter er nydelig. Et godt middagstips!

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Begynn med å steke/riste peanøttene i en tørr stekepanne, til nøttene er gyllne. Sett til side. Ha litt olje i stekepanne varm opp, tilsett litt smør og la smøret slutte å bruse før kyllingfiletene legges i pannen. Dryss med salt og pepper og stek raskt på hver side. Legg over i et ildfast fat og etterstek i varm stekeovn 150 ºC i 6-8 min, avhengig av tykkelsen på filetene. La hvile i 6-8 min. Del agurken på langs. Skarp ut kjernene med en skje. Del agurken i tynne skiver/strimler. Bland sammen chilisaus og saft av lime. Smak ev til med litt salt. Vend agurken inn i blandingen og tilsett rikelig med frisk hakket koriander. Dryss over peanøtter rett før servering. Server med ris.

Kanskje disse også frister?