Kyllingfilet, ristede peanøtter og chili- og agurksalat - Kyllingfilet med peanøtter er nydelig. Et godt middagstips!
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kyllingfilet, ristede peanøtter og chili- og agurksalat

Kyllingfilet med peanøtter er nydelig. Et godt middagstips!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å steke/riste peanøttene i en tørr stekepanne, til nøttene er gyllne. Sett til side. Ha litt olje i stekepanne varm opp, tilsett litt smør og la smøret slutte å bruse før kyllingfiletene legges i pannen. Dryss med salt og pepper og stek raskt på hver side. Legg over i et ildfast fat og etterstek i varm stekeovn 150 ºC i 6-8 min, avhengig av tykkelsen på filetene. La hvile i 6-8 min. Del agurken på langs. Skarp ut kjernene med en skje. Del agurken i tynne skiver/strimler. Bland sammen chilisaus og saft av lime. Smak ev til med litt salt. Vend agurken inn i blandingen og tilsett rikelig med frisk hakket koriander. Dryss over peanøtter rett før servering. Server med ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.