Kyllinggryte med tomat og kikerter - En lettlaget og velsmakende gryterett med avdempet kryddersmak. Øk mengden chili og spisskum om du vil ha den sterkere. Smaker godt med med basmatiris til.
Foto: Synøve Dreyer

Kyllinggryte med tomat og kikerter

En lettlaget og velsmakende gryterett med avdempet kryddersmak. Øk mengden chili og spisskum om du vil ha den sterkere. Smaker godt med med basmatiris til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kyllingstrimlene i en bolle med krydder og bland godt. La det gjerne stå og trekke smak en stund. Varm olivenoljen og tilsett vårløk og hvitløk og fres i ca 30 sekunder. Tilsett kyllingfiletene og fres dem i 2–3 minutter. Tilsett tomater og skylte kikerter og la det hele bli gjennomvarmt. Tilsett spinat eller persille helt til slutt, og server med en gang.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.