Kyllingkebab med raita - Nydelig hjemmelaget kebab av kyllingkjøttdeig og masse krydder.
Foto: Alf Börjesson

Kyllingkebab med raita

Nydelig hjemmelaget kebab av kyllingkjøttdeig og masse krydder.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha løken over i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper å kjør det til det blir en finhakket krydderblanding. Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett kjølig en ½ times tid. Lag små boller (eggstørrelse) og træ én og én på et spidd, form den deretter til en avlang pølse på spiddet. Stekes i panne med maisolje eller over grillen. Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle. Serveres med nanbrød. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.