Kyllingkjøttboller med spinatpasta - Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med pasta og deilig kremet spinatsaus.
Foto: Helge Eek

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med pasta og deilig kremet spinatsaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin spinaten i mikro eller kaldt vann og la vannet renne godt av. Kok båndspagetti som anvist på pakken. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 – 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen. Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?