Kyllingspyd med tzatsiki -
Foto: TV2

Kyllingspyd med tzatsiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Matyoghurt brukes som den er, yoghurt naturell bør få renne av gjennom et kaffefilter i ca 20 min. Grovriv agurk og dryss med salt og la renne av seg i et dørslag i ca 10 min. Finhakk hvitløk og bland inn i yoghurt, rør inn godt avrent agurk. Smak til med sitronsaft, ev litt mer salt, pepper, ørlite sukker og frisk mynte. Skjær kyllingfiletene i biter ca 2 cm. Pensle med olje og soyasaus. Rens grønnsakene og del i biter og tre vekselvis på trepinner (også limebåter). Stek i grillpanne/stekepanne til kyllingen er gjennomstekt. Server med tzatsiki og grovt brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.