Slik gjør du det:
Skjær løken og sitronen i skiver. Grovhakk hvitløkfeddene og knus laurbædbladet. Ha det i en dobbel brødpose sammen med olivenoljen, chilipulveret, salt og pepper. Bland det godt sammen.
Del kyllingfiletene i terninger på ca. 3 x 3 cm og bland med marinaden. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken i 30-45 minutter før du trær det på grillspyd.
Grill kjøttet over forholdsvis sterk varme ca. 8 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.
Mens kjøttet marinerres, lager du guacamolen. Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet og mos det i en bolle. Tilsett limesaften. Press eller riv hvitløkfeddene og ha i. Smak til med salt og pepper og tilpass mengden med limesaft.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.