Kyllingspyd på grillen - Saftige kyllingspyd og kremet guacamole er perfekt match!
Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Kyllingspyd på grillen

Saftige kyllingspyd og kremet guacamole er perfekt match!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken og sitronen i skiver. Grovhakk hvitløkfeddene og knus laurbædbladet. Ha det i en dobbel brødpose sammen med olivenoljen, chilipulveret, salt og pepper. Bland det godt sammen. 

Del kyllingfiletene i terninger på ca. 3 x 3 cm og bland med marinaden. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken i 30-45 minutter før du trær det på grillspyd. 

Grill kjøttet over forholdsvis sterk varme ca. 8 minutter, til kjøttet er gjennomstekt. 

Mens kjøttet marinerres, lager du guacamolen. Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet og mos det i en bolle. Tilsett limesaften. Press eller riv hvitløkfeddene og ha i. Smak til med salt og pepper og tilpass mengden med limesaft. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?