Laks Kang Jeong (Stekt og sprø) -
Foto: Tom Haga

Laks Kang Jeong (Stekt og sprø)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksen i biter på 2×3 cm og 1 cm tykke. Dryss salt og pepper over. Til frityr: Bland sammen matvin, løk, maisennamel, sammenpisket egg, salt og pepper til en jevn røre. Dypp laksen i røren og friter den til den er sprø. Skjær grønn og rød paprika i biter og anrett sammen med den frityrstekt laksen. Ha vann, maissyrup, soyasaus, matvin, sukker, chiliolje og rød pepperpasta i en kjele og kok til det tykner. Anrett laks og paprika på et fat med skiver av sitron langs kanten. Hell sausen over laksen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Soyamarinert laks
fav Tid: 30 min
Stjerneskudd