Laks souvlaki med gresk salat - Gresk salat med norsk laks. Det beste av to verdener.
Foto: Tom Haga

Laks souvlaki med gresk salat

Gresk salat med norsk laks. Det beste av to verdener.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tatziki: Sil yoghurten i et kaffefilter. Skrell agurken, del den på langs, ta ut innmaten og riv den grovt. Dryss litt salt over og la det hele hvile i 15 minutter. Sil av væsken. Bland alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Bland fennikel, nellik og chilli til en krydderblanding. Skjær laksefileten i store terninger og tre fire terninger på hvert grillspyd. Rull laksespydet i krydderblandingen og stek laksespydet i 2 minutter på hver side. Server laksespydet i nystekte pitabrød med gresk salat og tzaziki. Tips: Laksespydet kan også grilles.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?