Laksecocktail -
Foto: TV2

Laksecocktail

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Utgangspunktet er rå fisk som marineres i lime og sitronsaft. Sitrussaften gjør at fisken "koker". På menyspråket en ceviche. Fersk laks av beste kvalitet må være utgangspunktet. Til gravide bør laksen fryses før den brukes i cocktailen. Del laksen i små terninger. Rens og del frukt og grønnsaker i små terninger vend inn i laksen. Tilsett saft av lime og sitron raskt, slik at avocado ikke blir mørk på farge. Smak til med olivenolje, salt og pepper. Vend lett om. La cocktailen trekke i kjøleskapet ca 1 time før servering. Tilsett hakket frisk koriander før servering og server i glass.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kveite
fav Tid: 90 min
Laks og asparges