Laksefilet i prosciutto med urtelinser, spinat og yoghurt -

Laksefilet i prosciutto med urtelinser, spinat og yoghurt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha linsene i en kjele og hell på vann til det dekker. Kok opp, skru ned varmen og la linsene småkoke til der er møre. Dryss litt pepper på laksebitene og pakk dem inn i spekeskinkeskivene. La litt av fiskekjøttet stikke ut i hver ende. Drypp olivenolje over og legg de innpakkede laksestykkene i en ildfast form og stek midt i varm stekeovn ved 220 ºC i 8-10 min, til skinken er gyllen. Ikke stek for lenge, da vil laksen bli tørr. Laksen bør være værelsestemperert før den stekes. Hell mesteparten av kokevannet av linsene og smak til med salt, pepper, sitronsaft og noen gode klunker olivenolje. Rett før servering, skru opp varmen og rør inn spinat og urter. La trekke i underkant av 1 min til de grønne bladene så vidt faller sammen. Server laksestykkene med linseblandingen og drypp over litt yoghurt smakt til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sesampanert laks