Laksekarbonader med eple- og selleriremulade -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Laksekarbonader med eple- og selleriremulade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk laksefileten med en kniv og bland med salt, pepper og gressløk. Form én karbonade til hver. Varm en panne med litt olje, tilsett litt smør og stek laksekarbonadene i ca 2 min på hver side. Varm burgerbrødene i pannen og legg i salat, tomat, agurk, løk og lakseburger. Servere med selleri og eple remulade. Selleri og epleremulade: Rens og riv fint opp sellerirot, stilkselleri og epler. Tilsett sitronsaft. Bland sammen sennep, Kesam eller lettrømme. Smak til med salt og pepper. La remuladen stå og trekke 20-30 min og smak til med sukker og salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.