Lammekebab med bulgursalat -

Lammekebab med bulgursalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bulgur: Kok opp vann. Hell vannet over bulguren og la den stå og trekke i ca 30 min. Hell av overflødig vann. Skjær grønnsakene i terninger. Bland sammen ingrediensene til dressingen og tilsett finhakket mynte og persille. Bland bulgur og grønnsaker med dressingen, og la salaten stå og trekke en times tid før servering. Kebab: Finhakk løk og hvitløk og bland sammen med kvernet lammekjøtt, salt, krydder, olje , egg og persille. Form til avlange kaker og træ på spidd vekselvis. Pensle med olje eller grillolje og stek i grill panne eller i stekeovn ved 200 °C i ca 30 min (steketid er avhengig av tykkelsen på kebaben). Tips: Bulgur er forkokte hvetekorn og fåes kjøpt i enkelte større dagligvarebutikker, innvandrerbutikker og enkelte helsekostbutikker. Couscous kan brukes i stedet for bulgur og fåes i de samme butikkene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?