Lammeruller med plommesaus -

Lammeruller med plommesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask spinaten godt og damp den i 1/2 minutt. Legg spinatbladene utover på et fat. Bland lammekjøtt, chili, vårløk og soyasaus i en bolle. Smak til med pepper. Smør litt av blandingen på hvert spinatblad og rull sammen. Bruk gjerne en tannpirker slik at rullene holder seg sammen. Dampkok rullene i ca. 15 minutter, til kjøttet er gjennomkokt. Skjær rullene i skiver. Serveres med plommesaus

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lam med couscous
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt