Lettvint kalkunmiddag - Lag deg en deilig panne med kalkun og godsaker...
Foto: Erik Hannemann

Lettvint kalkunmiddag

Lag deg en deilig panne med kalkun og godsaker...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær purre, sopp og selleri i små biter. Stek i olje i en stor, dyp stekepanne  i 4-5 minutter. Knus hvitløken og ha den i. La steke i ett minutt.

Ha i laurbærbladet og hvitvinen.  La det koke til det er mindre enn halvparten igjen. Ha i fløten og la det koke til det blir tykt.

Del opp fiken og hakk valnøttene grovt. Rør inn i sausen. Smak til med salt og pepper.

Del opp kalkunbrystet i mindre stykker. Ha på salt og pepper og vend dem i mel. Dryss av det overflødige.

Stek dem i olje i en annen stekepanne. Legg dem i sausen når de er ferdig stekt (omtrent tre minutter på hver side).

Dryss over rikelig med hakket persille og eventuelt salvie.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.