Lettvint lakselasagne -
Foto: Alf Børjesson

Lettvint lakselasagne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok lasagneplatene i fosskokende vann i 5 minutter. Bland egg, melk, salt og pepper. Legg lagvis i ildfast form: eggeblanding, lasagneplater, fisk, spinat, eggeblanding osv. Avslutt med eggeblanding. Stek i stekeovnen ved 175 °C i 30 minutter. Dryss på revet ost, og stek videre til osten er gyllen. Server med brød og salat til. Oppskriften er hentet fra egg.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne med torsk