Leverbiff med løk -

Leverbiff med løk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med løken. Skjær den i skiver og stek i smør til de er pent brune og myke. Dryss på salt og pepper. Trekk hinnen av leveren og skjær bort grove ganger. Skjær leveren i skiver. Dryss på salt og pepper og stek leveren i smør i 1-2 minutter på hver side. Lever må ikke steke for lenge og ved for sterk varme, da blir den hard og seig. All lever er best om de er svakt rosa i midten. Server leveren med løken, kokte eller stekte poteter og ekstra grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.