Limemarinert torsk -
Foto: Alf Børjesson

Limemarinert torsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i strimler på langs. Ha dem i en bolle sammen med chili og frisk ingefær. Bland forsiktig og hell over limejuice så det dekker fisken. La stå på benken i 2 timer. Rens og skyll endivie og fordel bladene som en blomst på tallerkener. Ta avocadokjøttet ut av skallet og del det i båter. Anrett avocado på endivebladene. Drypp limejuice over avocadoskivene. Anrett tomatbåtene på tallerkenene ssmmen med salaten. Hell væsken fra fisken og anrett den midt på slatblomsten. Drypp olivenolje over og et dryss med salt og pepepper. Pynt med friske urter. Serveres med brød til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sesampanert laks