Linguine med blåskjell i hvitvin - Blåskjell, tomater og pasta er en klassisk kombinasjon. Denne retten er lett i smaken, men inneholder også chili, som «erter» smaken litt.

Linguine med blåskjell i hvitvin

Blåskjell, tomater og pasta er en klassisk kombinasjon. Denne retten er lett i smaken, men inneholder også chili, som «erter» smaken litt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og rens blåskjellene. Fjern alle bussystråder. Ha skjellene i en kjele med hvitvin og olje. Kok skjellene under lokk på sterk varme til de åpner seg. Kast de skjellene som ikke åpner seg. La skjellene avkjøles. Ta ut tre firedeler av skjellmaten. Ta vare på kraften. Varm oljen i en kjele og ha i hvitløk og chili. Fres hvitløken til den er gyllen. Tilsett kraft og fløte. La sausen småkoke til den er kokt inn til det halve. Smak til med salt og pepper. Tilsett skjellmaten og halvparten av persillen. Kok linguinen i en stor kjele med godt saltet vann. Sil av vannet. Bland pasta og blåskjellsaus. Dryss resten av persillen over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pasta vongole