Linser med spinat og karripoteter - Linser gjør godt for kropp og sjel. Her får de selskap av karri, spinat og poteter.
Foto: Erik Hannemann

Linser med spinat og karripoteter

Linser gjør godt for kropp og sjel. Her får de selskap av karri, spinat og poteter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok linsene til de er møre i vann og buljong. Spar litt av buljongvannet og spe med mer om det ser tørt ut. 

Skum av underveis og visp gjerne med en visp for å knuse linsene mot slutten slik at de får en konsistens som minner om mos. 

Skjær potetene i skiver. Stek dem gylne i olje eller smør. Finhakk hvitløken. Senk temperaturen i stekepanna. Ha i karripulver og hvitløk. Rør godt (hvitløken må ikke svi seg). Stek i 3-4 minutter. 

Ha spinaten på potetene. Det blir et stort lass, ta eventuelt litt og litt. Legg på lokket mellom hver gang og vent til den faller sammen med å ha i mer. 

Smak til med salt og pepper.

Legg linser på tallerken og potet- og spinatblandingen på toppen. Skvis over litt sitron ved servering. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.