Slik gjør du det:
Jeg blandet det tørre først, før jeg tilsatte det smeltede smøret, den fingervarme melka og eggene.
Deigen ble så satt til heving i ca. 45 minutter.
Jeg delte den ferdighevede deigen i tre, og kjevlet dem ut i tre store sirkler. Smør på pestoen, men la det være en åpen sirkel i midten. Jeg innbiller meg at det blir lettere å feste hornene når du ruller dem hvis du gjør det på den måten.
Disse ble delt i 8 trekanter, og rullet sammen. Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med smør og stekte dem på 210 grader i ca. 14 minutter.
Pestoen
Ha alt foruten saltet i en foodprosessor. Kjør på til du er fornøyd med konsistensen. Smak eventuelt til med litt salt.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.