Luftige Horn med hjemmelaget pesto - Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også da de fikk det til lunsj her om dagen.
Foto: Tove Holter / idefull.no

Luftige Horn med hjemmelaget pesto

Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også da de fikk det til lunsj her om dagen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Jeg blandet det tørre først, før jeg tilsatte det smeltede smøret, den fingervarme melka og eggene.

Deigen ble så satt til heving i ca. 45 minutter.

Jeg delte den ferdighevede deigen i tre, og kjevlet dem ut i tre store sirkler. Smør på pestoen, men la det være en åpen sirkel i midten. Jeg innbiller meg at det blir lettere å feste hornene når du ruller dem hvis du gjør det på den måten.

Disse ble delt i 8 trekanter, og rullet sammen. Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med smør og stekte dem på 210 grader i ca. 14 minutter.

Pestoen

Ha alt foruten saltet i en foodprosessor. Kjør på til du er fornøyd med konsistensen. Smak eventuelt til med litt salt.

Oppskrift:

Idéfull.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fine horn