Lun blomkål med reker og urtesaus - Blomkål med reker er en fin hverdagsrett. Den enkle oppskriften finner du her.
Foto: Panopticon

Lun blomkål med reker og urtesaus

Blomkål med reker er en fin hverdagsrett. Den enkle oppskriften finner du her.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok blomkål i lettsaltet vann. Ta opp og la renne godt av seg og del i buketter.

Lag dressing ved å røre alle ingrediensene sammen. Smak til. Anrett de lune og lett avkjølte blomkålbukettene og rensede reker på et serveringsfat.

"Ringle" litt dressing over og pynt med egg i båter. Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Rekecocktail