Lune reker i portvinssaus -
Foto: Alf Börjesson

Lune reker i portvinssaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok løk og portvin til væsken har kokt inn til en tredjedel. Tilsett fløten og kok til den tykner, ca 5 minutter. Riv skallet av sitronen fin og ha det i. Smak sausen til med saft av sitron, salt og pepper. Bland inn rekene og la de bli varme. Rekene må ikke koke. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.