Lunsjsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lunsjsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vanlige hønseegg kan erstattes av vaktelegg. Da trenger du 3-4 ganger så mange. Bruk flere typer salat, f.eks. ekeblad, ruccola og frissé. Vårløken kan erstattes av purre, men da bare halvparten så mange. Cherrytomatene kan erstattes av vanlige tomater. Da trenger du bare snaut halvparten så mange. Fetaosten kan erstattes av brie eller fersk mozarella. Hardkok eggene og del i båter (vaktelegg brukes hele). Skyll og rist godt av salaten. Gni et stort fat eller porsjonstallerkener inn med hvitløk. Fordel salat på fatet/fatene. Anrett grønnsaker, egg, ost og spekepølse i salaten. Krydre med salt og pepper. Press over sitronsaft, drypp over olivenolje og pynt med frisk basilikum. Du kan også piske sammen sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket basilikum og servere denne dressingen ved siden av salaten. Server med godt brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Middelhavs-salat