Mack-øldampet blåskjell -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Mack-øldampet blåskjell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

1 kg blåskjell

2 dl gull mack (øl)

0,5 stk løk

0,5 fedd hvitløk

Annonse

Slik gjør du det:

Vask blåskjellene. Kok opp øl, løk og hvitløk. Skum av. Damp så blåskjellene i ølet. Serveres med nystekt brød. Oppskrift: Rune Harper

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåskjell