Maki for nybegynnere - Maki er enklere å lage enn du tror. Her er oppskriften for nybegynnere.

Maki for nybegynnere

Maki er enklere å lage enn du tror. Her er oppskriften for nybegynnere.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Utstyr: Du trenger en sushi-bambusmatte. Kle denne med plast (gladpack). Legg noriflaket på med den blanke siden opp. Ha på den klebrige risen og legg den utover noriflaket. Snu flaket slik at risen vender nedover. Legg på lollosalaten slik at den stikker ut på hver side. Legg på fisk. Bland rømme og wasabi. Legg den også på noriflaket. Legg på agurkstavene. Rull sammen ved hjelp av bambusmatten. Pass på at det blir tett og fint. Skjær i skiver. Pynt med dill. Server helst med soyasaus som du dypper dem i.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Spicy Tuna Roll
fav Tid: 45 min
Sushi