Marinert sjampinjong og scampi med grønn saus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Marinert sjampinjong og scampi med grønn saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med marinaden. Finhakk hvitløk og bland med sitronsaften. Tilsett olje og visp godt. Smak til med salt og pepper. Del sjampinjong i tynne skiver legg i marinaden og la stå og trekke ca 1 time. Legg i kokte scampi/reker de siste 20 min. Legg sjampinjonger og scampi på et fat/vid. Fordel grønn saus over. Grønn saus: Stek/rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne. Ha alle ingrediensene til sausen, med unntak av olivenolje i en foodprocessor/hurtighakker. Tilsett olje i en tynn stråle mens maskinen går. Kjør til alt er finhakket. Smak til med salt og grovmalt pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?