Marinerte scampi med yoghurt-aioli -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Marinerte scampi med yoghurt-aioli

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin og rens scampi (som du renser reker). Fjern den tynne "strengen" som ligger langs ryggen. Bland sammen ingrediensene til marinaden og legg scampiene i marinaden i ca 20 min før de stekes. Stek scampiene i marinaden i 2-3 min, de vil skifte farge fra grå til rosa. Træ dem eventuelt på 4 grillspyd av tre (satay pinner). Server med yoghurt, aioli og eventuelt ris eller nudler

Yoghurt-aioli

Lag yoghurt aioli ca 1 time føre servering. Finhakk hvitløk og bland med de andre ingrediensene. Tips: Beregn 2 porsjoner til hver hvis du vil servere retten som hovedrett.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?